De heer mr. O.F.X. (Oliver) Roozemond

Oliver Roozemond is sinds 2005 werkzaam als advocaat. Voordat Oliver de overstap naar de advocatuur maakte, heeft Oliver enkele jaren bij een grote gemeente als jurist gespecialiseerd in bijstandsrecht werkzaamheden verricht.Oliverkent een algemene rechtspraktijk en heeft door de jaren heen de nodige ervaring en kennis opgedaan in een brede proces- en adviespraktijk, die zich uitspreid over zowel het civiel-, straf- als het bestuursrecht.

Oliver is een bedreven en ervaren advies- en procesadvocaat in uiteenlopende civiel-, straf- en bestuursrechtelijke onderwerpen en om die reden kunnen cliënten met diverse uiteenlopende zaken bij Oliver terecht, zonder dat daarvoor overleg tussen diverse advocaten plaats hoeft te vinden. Oliver weet van zijn cliënten van A tot Z waar hun behoeftes liggen en biedt zijn cliënten daarmee een stabiele en bovenal vertrouwelijke basis.

Gedurende de advocatenopleiding legde Oliver zich toe op het arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, bijstandsrecht en strafrecht. De laatste jaren heeft Oliver zich meer gespecialiseerd in het personen- en familierecht, met bijzondere interesse in het erfrecht. Daarnaast heeft Oliver zich gespecialiseerd in letsel- en slachtofferzaken in zowel het strafrecht als het civiele recht en derhalve personenschade zaken in de breedste zin des woords.

Oliver is lid van de volgende specialisatieverenigingen:

- De Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden-Nederland
https://www.vaamn.nl

- De Vereniging Sociale Advocatuur Nederland
https://www.vsanadvocaten.nl