Mevrouw D. (Denise) Schiltmeijer

Denise Schiltmeijer studeert deeltijd Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit en is sinds begin 2014 aan ons kantoor verbonden als juridisch medewerker. Na het afronden van haar studie zal Denise de opleiding voor de advocatuur gaan volgen.

Voordat Denise aan haar rechtenstudie begon, heeft zij de opleiding HBO-recht gevolgd. Sinds 2008 heeft Denise onder ander bij twee gerenommeerde advocatenkantoren ervaring opgedaan. Denise hecht veel waarde aan een klein kantoor, waar de communicatielijnen kort zijn en de dienstverlening volledig op maat aangeboden kan worden. Denise is goed in het scheiden van hoofd- en bijzaken, werkt accuraat en doelgericht.

Denise verricht binnen ons kantoor met name arbeidsrechtelijke zaken, maar komt daarnaast graag op voor de belangen van mensen die fysiek, dan wel anderszins een beperking hebben. In dit kader verricht zij zaken die betrekking hebben op WAO-, WIA-, Wajong-uitkering en in het verlengde daarvan verricht zij tevens zaken op het gebied van de WW- en bijstandsuitkering, alsmede WMO-zaken. Tevens heeft Denise de basisopleiding personenschade gevolgd en ondersteunt zij Oliver Roozemond in de zaken met betrekking tot letsel- en slachtofferzaken.